Pogledajte! WinMP4Extract, Windows program za extrakciju GPS podataka iz 70mai Dash Cam Pro i A800 video snimaka - opis rada i download besplatnog programa

 

WinMp4ExtractWinMp4Extract camerasWinMp4Extract (03)

 

  ekg

Nije dozvoljeno kopiranje sadržaja sa stranice, u svrhu objavljivanja na drugom mjestu, bez dozvole autora! Pri kopiranju sadržaja sa dozvolom autora, zamolio bih Vas da postavite i link na http://amicus.ba kao izvor informacija.

Za ljepši dan

Support http://amicus.ba with small donation

Pretraga

Krađu uređaja možemo spriječiti samo ako ga ne ostavljamo nadohvat ruke lopovima, ali ako se desi da uređaj bude ukraden, onda barem da ga nemože koristiti. Nije baš velika utjeha, ali bolje nego ništa Smile.

 

Security on/offTo omogućava GARMIN Lock sistem.

Za pokretanje tog sistema, potrebno je uključiti uređaj i na startnom ekranu pritisnuti na ikonicu Ikonica tools (Tools) a zatim na ikonicu Ikonica settings(Settings). Nakon toga, u novom ekranu, pritisnuti na strelicu prema dole Strelica Dole da se pojavi ikonica Ikonica Security

(Security). Nakon pritiska na ovu ikonicu pojavi se ekran za podešavanje sigurnosnih postavki, kao na slici iznad.

Dugme ispod labele Safe Mode omogućava isključivanje (ako je na On), tokom vožnje, većine funkcija uređaja koje ometaju vozača.

 

Poruka prije unosa PIN-a

 

Za uključivanje Garmin Lock opcije (unos PIN-a i sigurne lokacije), potrebno je kliknuti na dugme Off ispod Garmin Lock labele nakon čega se pojavi poruka kao na slici desno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nakon klika na dugme OK pojaviPoruka nakon unosa PIN-a ekran za unos PIN-a. Nakon unosa željenog četvorocifrenog broja i potvrde unosa, potrebno je još jednom ukucati isti PIN i potvrditi unos da se dobije poruka za podešavanje Security Location (sigurne lokacije) na kojoj je moguće pokrenuti uređaj bez PIN-a.

Treba otići na izabranu sigurnu lokaciju, i sačekati da uređaj detektuje satelite i odredi trenutnu poziciju (da se aktivira tipka Set) i onda kliknuti na tipku Set čime će biti izabrana sigurna lokacija.

 

 

 

 

 

Napomena:

Ako se već nalazite na sigurnoj lokaciji, prilikom uključenja GARMIN ne traži unos pasword-a! To znači da, ako ste zaboravili svoj PIN, samo trebate otići na sigurnu lokaciju i GARMIN će se uključiti bez PIN-a, tako da možete unijeti novi (i zapamtiti ga Smile)