Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Četvrtak 18 Juli 2019
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Prijevod The KMPlayer na Bosanski Prijevod The KMPlayer na Bosanski hotpic
(0 glasova)

Prijevod nije 100% gotov ali je većim dijelom završen. Sve glavne opcije, sa kojima se susrećemo u normalnom radu sa programom su prevedene, tako da izgleda kao da je sve prevedeno. Nisu prevedene opcije i poruke koje se rijetko koriste.

Za primjenu prijevoda je potrebno download-ovati arhivu i otpakovati je u Program FilesThe KMPlayerLanguage. Nakon toga, pokrenuti The KMPlayer i kliknuti desnom tipkom na prozor programa i izabrati OptionsAdvanced Menu (da se pojavi kvakica ispred) za aktiviranje naprednog menia. Nakon toga, ponovo kliknuti desnom tipkom na prozor i izabrati LanguageBosanski_by_Amicus. Sada su opcije KMPlayer-a na Bosanskom jeziku.

Podaci

Verzija: 3.9.1.129.
Veličina 74.7 KB
Preuzeto 754
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Autor Samir Gutić
Web stranica Web stranica external
Cijena Besplatno
Kreirano 13-01-2010
Mijenjano 04-01-2018
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaš komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Sigurnosni kod
Refreširaj

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019