Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Ponedjeljak 25 Mart 2019
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Prijevod The KMPlayer na Bosanski Prijevod The KMPlayer na Bosanski hotpic
(0 glasova)

Prijevod nije 100% gotov ali je većim dijelom završen. Sve glavne opcije, sa kojima se susrećemo u normalnom radu sa programom su prevedene, tako da izgleda kao da je sve prevedeno. Nisu prevedene opcije i poruke koje se rijetko koriste.

Za primjenu prijevoda je potrebno download-ovati arhivu i otpakovati je u Program FilesThe KMPlayerLanguage. Nakon toga, pokrenuti The KMPlayer i kliknuti desnom tipkom na prozor programa i izabrati OptionsAdvanced Menu (da se pojavi kvakica ispred) za aktiviranje naprednog menia. Nakon toga, ponovo kliknuti desnom tipkom na prozor i izabrati LanguageBosanski_by_Amicus. Sada su opcije KMPlayer-a na Bosanskom jeziku.

Podaci

Verzija: 3.9.1.129.
Veličina 74.7 KB
Preuzeto 752
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Autor Samir Gutić
Web stranica Web stranica external
Cijena Besplatno
Kreirano 13-01-2010
Mijenjano 04-01-2018
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Nemate pravo da postavljate komentare. Za dozvolu komentiranja se obratite administratoru putem Kontakt forme

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019