Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Ponedjeljak 10 Decembar 2018
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Promjena konfiguracije mreže pomoću BAT file-a Promjena konfiguracije mreže pomoću BAT file-a
(0 glasova)

Kako promijeniti LAN konfiguraciju jednostavnim dvoklikom na BAT file?

Potrebno je download-ovati i extraktovati arhivu Promjena_LAN_konfiguracije.rar i u notepad-u izmijeniti postavke unutar dokumenta po uputama u članku Kako promijeniti LAN konfiguraciju pomoću BAT file-a? ili pratiti upute u ProcitajMe.txt unutar arhive.

Na kraju, dvoklikom pokrenuti BAT file i kompletna konfiguracija mreže je podešena.

Podaci

Verzija:1.0.
Veličina1.36 KB
Preuzeto50
Jezik Bosanski
LicencaBesplatno external
AutorOva e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
CijenaBesplatno
Kreirano14-12-2011
Mijenjano30-05-2015
IzmijenioSamir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaš komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.


Sigurnosni kod
Refreširaj

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2018