Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Petak 5 Juni 2020
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Promjena konfiguracije mreže pomoću BAT file-a Promjena konfiguracije mreže pomoću BAT file-a
(0 glasova)

Kako promijeniti LAN konfiguraciju jednostavnim dvoklikom na BAT file?

Potrebno je download-ovati i extraktovati arhivu Promjena_LAN_konfiguracije.rar i u notepad-u izmijeniti postavke unutar dokumenta po uputama u članku Kako promijeniti LAN konfiguraciju pomoću BAT file-a? ili pratiti upute u ProcitajMe.txt unutar arhive.

Na kraju, dvoklikom pokrenuti BAT file i kompletna konfiguracija mreže je podešena.

Podaci

Verzija: 1.0.
Veličina 1.36 KB
Preuzeto 53
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Autor Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Cijena Besplatno
Kreirano 14-12-2011
Mijenjano 30-05-2015
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaši komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019