Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Subota 16 Februar 2019
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
KT-300 uputstvo za korisnike KT-300 uputstvo za korisnike
(0 glasova)

Korisničko uputstvo u PDF formatu za upotrebu kontrolera za kontrolu pristup ai registraciju radnog vremena KANTECH KT-300 i programa Winpass 64. U uputstvu je ukratko opisan rad i funkcije kontrolera i objašnjene funkcije i postupak korištenja pripadajućeg software-a Winpass 64.

Podaci

Veličina181.7 KB
Preuzeto40
Jezik Bosanski
LicencaRegistrovani članovi external
AutorOva e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
CijenaBesplatno
Kreirano08-06-2011
Mijenjano13-05-2015
IzmijenioSamir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaš komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.


Sigurnosni kod
Refreširaj

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019