Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Četvrtak 18 Juli 2019
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
VBScript označavanje vrsta i kolona VBScript označavanje vrsta i kolona
(0 glasova)

Excel dokument u tri worksheet-a demonstrira automatsko označavanje cijele vrste, cijele kolone ili cijele vrste i kolone selektovane ćelije.

Zato što sadrži VBScript Excel dokument mora biti sačuvan sa extenzijom .xlsm.

Zbog toga, odvisno od postavki sigurnosti, treba dozvoliti izvršavanje macro naredbi.

Podaci

Verzija: 1.0
Veličina 33.97 KB
Preuzeto 1
Jezik Bosanski
Licenca Besplatno external
Cijena Besplatno
Kreirano 15-09-2018
Kreirao Samir Gutić
Mijenjano 15-09-2018
Izmijenio Samir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaš komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.

Sigurnosni kod
Refreširaj

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019