Podržite http://amicus.ba malom donacijom

Subota 16 Februar 2019
Prikaz kategorija Prikaz kategorija Pretraga Pretraga Naviše Naviše
Dobrodošli u download zonu na http://amicus.ba. U sekcijama download-a možete pronaći dokumente koji su dostupni za download svima, ali i one koje za download zahtijevaju samo da se registrujete na stranici. Za besplatan download su dostupni SAMO dokumenti koji spadaju u domen GPL licenci, odnosno, download-om nećete kršiti autorska prava niti ću ih ja kršiti objavom na svojoj web stranici. Svi dokumenti su skenirani antivirusnim programom i NE sadrže viruse niti bilo kakav spam. Hvala za posjetu - Amicus.
Detalji Download-a
Skype za Android Skype za Android
(0 glasova)

Instalaciona aplikacija (.APK) Skype-a za Android operativni sistem. Aplikaciju možete preuzeti na računar a zatim je iskopirati na svoj Android mobitel pa je instalirati ili pomoću nekog QR code reader-a (Quick Response) (ja koristim QR droid) možete direktno sa mobitela očitati QR kod i instalirati Skype. U tom slučaju, sa mobitela morate imati pristup internetu.

Android Skype QR code

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako imate problema sa novom verzijom (mnogi su imali), stariju verziju možete preuzeti >OVDJE<

Podaci

Verzija:8.25.0.5
Veličina31.6 MB
Preuzeto126
Jezik Engleski
LicencaBesplatno external
AutorSkype external
CijenaBesplatno
Kreirano11-01-2015
KreiraoSamir Gutić
Mijenjano16-07-2018
IzmijenioSamir Gutić

Jednom pritisnite dugme i sačekajte da se download pokrene

Dodaj komentar

Komentari odražavaju stavove svojih autora a NE stavove http://amicus.ba. Možete slobodno izraziti svoje mišljenje o članku koji komentarišete ili o komentarima drugih sve dok su vaš komentari u granicama uljudnosti. Uvredljivi, vulgarni, rasistički, nacionalistički i ostali opšte neprihvatljivi komentari će biti izbrisani! Ako imate neku sugestiju, prijedlog ili primjedbu ovo je dobro mjesto da je iznesete.

Svaki komentar će pregledati administrator.


Sigurnosni kod
Refreširaj

Ako neki download nije u funkciji ili smatrate da upućuje na pogrešan link ili dokument, zamolio bih Vas da me obavijestite o tome putem Kontakt forme ili opcije - Prijavi kao pogrešan download (za registrovane posjetioce) - Unaprijed hvala, http://amicus.ba.

Amicus copyright 2019